Ζωνιανά: Σοβαρότερο το τραύμα του 54χρονου – Πώς «άναψαν» τα αίματα

0
95

Στη ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσηλεύεται ο 54χρονος άνδρας από τα Ζωνιανά, που τραυματίστηκε χθες και από τύχη δεν έχασε τη ζωή του. Το τραύμα του ήταν σοβαρότερο από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Έγινε επέμβαση για την αφαίρεση της σφαίρας, ωστόσο η ακατάσχετη αιμορραγία που είχε δεν επέτρεψε τελικά στους γιατρούς να του την αφαιρέσουν, καθώς κινδύνεψε η ζωή του.

Στον 45χρονο αδελφό του, που έφερε θλαστικά τραύματα, αφού έγινε καθαρισμός και συρραφή των τραυμάτων αποχώρησε από το νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ, όλα τα βλέμματα (και) των Αρχών έχουν εστιαστεί στην περιοχή, αναζητώντας τη σπίθα που πυροδότησε το αιματηρό συμβάν. Στο περιστατικό φέρεται να υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες ωστόσο δεν υπήρχαν μαρτυρίες για την αρχική φασαρία που “άναψε” τα αίματα. Οι Αρχές πάντως φαίνεται να γνωρίζουν την ταυτότητα του ατόμου που πυροβόλησε, το οποίο κατά πληροφορίες έχει απασχολήσει στο παρελθόν.

Πώς εκτυλίχθηκε το περιστατικό

Τα όσα εκτυλίχθηκαν πριν η κατάσταση εκτραχυνθεί και βγει εκτός ελέγχου αναζητούν οι διωκτικές Αρχές του Ρεθύμνου. 

Το νέο ένοπλο επεισόδιο, στη σκιά των όσων τραγικών σημειώθηκαν πρόσφατα στα Ανώγεια, έχει σημάνει συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες όλα φέρεται να ξεκίνησαν στο δρόμο προς Αξό, όπου στον ένα αδερφό είχαν στήσει “ενέδρα” δύο συγχωριανοί του και τον χτύπησαν με ξύλα. 

Στη συνέχεια ο 54χρονος – αδερφός του θύματος του ξυλοδαρμού – επιχείρησε να ζητήσει το λόγο, πηγαίνοντας στα Ζωνιανά και αναζητώντας τους στο σπίτι τους. Εκεί, λένε οι πληροφορίες, έπεσαν πυροβολισμοί από καλάσνικοφ! 

Μάλιστα οι οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 54χρονος θα μπορούσε να έχει πέσει νεκρός, με βάση τους κάλυκες από καλάσνικοφ που βρέθηκαν στον τόπο του συμβάντος. Ο 54χρονος, νοσηλεύεται με τραύμα από σφαίρα  μεταξύ του ιερού οστού και του κόκκυγα.

Στο περιστατικό φέρεται να υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες ωστόσο δεν υπήρχαν μαρτυρίες για την αρχική φασαρία που “άναψε” τα αίματα. Οι Αρχές πάντως φαίνεται να γνωρίζουν την ταυτότητα του ατόμου που πυροβόλησε, το οποίο κατά πληροφορίες έχει απασχολήσει στο παρελθόν.

Πηγή: cretalive.gr

Πηγή: skai.gr