Βυθισμένος στο πένθος ο Τύρναβος, στην κηδεία της Βάιας – Η τραγική ιστορία πίσω από το μοιραίο ταξίδι

0
21

Η Βάια πήρε την Τρίτη το βράδυ το τρένο από τη Λάρισα για να πάει στην Θεσσαλονίκη, από όπου θα έπαιρνε το αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην Αμερική.

Βυθισμένος στο πένθος είναι ο Τύρναβος  που λέει αυτή την ώρα το «τελευταίο αντίο» στην 42χρονη Βάια Μπλέκα – Καρακώστα, στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης.

Φίλοι και συγγενείς είναι συντετριμμένοι, ενώ οι συνάδελφοί της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Λάρισας μιλούν για την νοσηλεύτρια με τα καλύτερα λόγια .

Η τραγική ιστορία της Βάιας είναι ότι η οικογένειά της, ο σύζυγός και τα παιδιά της, ζουν στην Αμερική. Εκείνη δούλευε ασταμάτητα, για να καταφέρει να μαζέψει ρεπό και να μπορέσει να τους επισκεφθεί.

Η Βάια πήρε την Τρίτη το βράδυ το τρένο από τη Λάρισα για να πάει στην Θεσσαλονίκη, από όπου θα έπαιρνε το αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην Αμερική.

Όμως, δυστυχώς δεν τα κατάφερε…

Ο σύζυγός της και τα παιδιά της ήρθαν από την Αμερική στον Τύρναβο για την κηδεία.

Η Βάια άφησε πίσω τον σύζυγό της, Γεώργιο Καρακώστα και τα παιδιά Αθανασία, Λευτέρη.

Με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου και ως ελάχιστη ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, προτείνεται στα μέλη του συλλόγου και σε όλους τους επαγγελματίες της πόλης να κλείσουν τα καταστήματά τους στις 12.00 μ.μ., την ώρα που θα τελείται η κηδεία της αδικοχαμένης 42χρονη Βάγιας Μπλέκα – Καρακώστα.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την ολοκλήρωση της τελετής, ενώ την ίδια ώρα τα καταστήματα εστίασης θα κλείσουν τη μουσική.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr