Βρετανία: Η απάντηση της βασίλισσας Ελισάβετ σε ένα αγόρι που της έφτιαξε puzzle

0
102

Ένα επτάχρονο αγόρι δημιούργησε ένα puzzle αναζήτησης λέξεων για τη Βασίλισσα για να τη διασκεδάσει κατά τη διάρκεια του lockdown. Ο Timothy Madders, από το Billericay στο Essex, ανησυχούσε ότι το lockdown την έκανε λυπημένη, οπότε έκανε ένα puzzle με θέμα την ευτυχία για να την κρατήσει απασχολημένη.

Η Βασίλισσα τον ευχαρίστησε για την όμορφη κίνηση και σκέψη σε μια επιστολή από το Κάστρο του Windsor.
«Ήταν πολύ καλό [το γράμμα] και ήταν πολύ σημαντικό και με έκανε ευτυχισμένο που της άρεσε», είπε ο Timothy. «Πιθανότατα θέλει να απασχοληθεί», είπε.

Η Jo Madders, η μαμά του Timothy, είπε ότι είχε την ιδέα γιατί ανησυχούσε ότι η Βασίλισσα και πολλοί άλλοι θα αισθάνονται λυπημένοι, μοναχικοί και βαρεμένοι κατά τη διάρκεια του lockdown. «Ήθελε να κάνει κάτι για να την ενθαρρύνει και το έκανε με τα χέρια του», είπε.
«Του έστειλε με μια επιστολή που έλεγε πως μπορεί να αισθάνεται λυπημένη ή μόνη λόγω του lockdown … επέλεξε την ευτυχία ως θέμα επειδή ήθελε λέξεις που θα κάνουν τους ανθρώπους να σκεφτούν χαρούμενα πράγματα».

Μια από τις κυρίες της Βασίλισσας σε αναμονή έγραψε στον Timothy για να τον ευχαριστήσει για την «ευγενική επιστολή του και για το puzzle» που δημιουργήθηκε ειδικά για την Αυτού Μεγαλειότητα.

Στο γράμμα έγραφε ότι η Βασίλισσα ήλπιζε να είναι ασφαλείς και καλά και ότι η σκέψη του εκτιμήθηκε ιδιαίτερα. Ο Timothy ήθελε να βοηθήσει τους άλλους να αισθάνονται χαρούμενοι κατά τη διάρκεια του lockdown και άφησε τη μαμά του να κάνει αντίγραφα της αναζήτησης λέξεων για να τα μοιράσει σε ανθρώπους στο δρόμο τους.

«Συνέχισε να μου λέει να μην στείλω το πρωτότυπο σε κανέναν άλλο γιατί ήταν για τη βασίλισσα», είπε η κυρία Madders.

Πηγή: Must

Πηγή: skai.gr