Βραζιλία: Θεωρούταν νεκρός και σώθηκε όταν ρεπόρτερ είδε πως κουνιόταν ο σάκος πτωμάτων (vid)

0
121

Απίστευτο περιστατικό έγινε πριν από λίγες ημέρες στην Βραζιλία, με πρωταγωνιστή 71χρονο μοτοσυκλετιστή ο οποίος θεωρήθηκε νεκρός μετά από πτώση από την μηχανή του για να διαπιστωθεί αργότερα, από καθαρή τύχη, ότι αναπνέει.

Ο 71χρονος πήγαινε με την μηχανή στην δουλειά του όταν άρχισε να νιώθει μία αδιαθεσία, ενώ σχεδόν αμέσως έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να πέσει από την μηχανή.

Περαστικοί ειδοποίησαν το ασθενοφόρο το οποίο έφτασε στο σημείο, με το πλήρωμά του, να χαρακτηρίζει νεκρό τον ηλικιωμένο και να τοποθετεί το σώμα του σε σάκο πτωμάτων.

Μέχρι να έρθει ο ιατροδικαστής και να προχωρήσει στην προβλεπόμενη εξέταση, το ασθενοφόρο έφυγε, αφήνοντας ένα περιπολικό να φυλάει τον χώρο.

Στο μεσοδιάστημα έφτασε και ένας ρεπόρτερ.

 «Όταν έφτασα ο σάκος ήταν ήδη κλειστός», είπε χαρακτηριστικά, αλλά όπως μπορείτε να δείτε και στο video, παρατηρήσαμε  ότι κουνιόταν. «Τον άνοιξαν οι αστυνομικοί και είδα μία φούσκα αέρα να βγαίνει από το στόμα του άνδρα. Αμέσως του έκανα CPR για 10 λεπτά», συμπλήρωσε, ενώ την ίδια ώρα το πλήρωμα του ασθενοφόρου είχε ειδοποιήθηκε να γυρίσει πίσω και να τον παραλάβει.

Πηγή: DAILY MAIL

Πηγή: skai.gr