Βίντεο: Η Εμινέ Ερντογάν χαϊδεύει στο κεφάλι άνθρωπο νάνο γιατί νόμιζε ότι είναι παιδάκι

0
18

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η «γκάφα» της Εμινέ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του συζύγου της στις σεισμόπληκτες περιοχές

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η «γκάφα» της Εμινέ Ερντογάν, η οποία – κατά τη διάρκεια της περιοδείας του συζύγου της στις σεισμόπληκτες περιοχές – χάιδεψε στοργικά στο κεφάλι έναν άνθρωπο με νανισμό που στεκόταν δίπλα της καθώς τον πέρασε για μικρό παιδί. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, βρίσκεται στο πλευρό του στο Χατάι, ενώ εκείνος ετοιμάζεται να μιλήσει στο πλήθος. Τότε, βλέπει δίπλα της ένα παιδάκι, όπως νόμιζε, του μιλάει και το χαϊδεύει στο κεφάλι. Λίγο αργότερα το πλάνο ανοίγει λίγο και φαίνεται από το κεφάλι ότι δεν επρόκειτο για κάποιο παιδί αλλά για άνθρωπο με νανισμό.

Η Εμινέ Ερντογάν επιστρατεύτηκε από το επικοινωνιακό επιτελείο του Τούρκου προέδρου μετά τον σεισμό, για να αντιμετωπιστεί η οργή του κόσμου.

Σε αυτό το πλαίσιο, η τουρκική προεδρία δημοσίευσε πρόσφατα εικόνες της Πρώτης Κυρίας της Τουρκίας να επισκέπτεται στο νοσοκομείο βρέφη που διασώθηκαν.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr