Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στο συμβούλιο πλημμελειοδικών αύριο η μητέρα – Κρίνεται το αίτημα αποφυλάκισης

0
43

Η 37χρονη αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση μαστροπείας της κόρης της – Στη θεία της εκτός Αθηνών βρίσκεται το 12χρονο κορίτσι

Του Μάκη Συνοδινού

Ενώπιον του συμβουλίου πλημμελειοδικών Αθηνών θα βρεθεί αύριο το πρωί η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία από τον Οκτώβριο βρίσκεται προφυλακισμένη για το αδίκημα της μαστροπείας.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την αίτηση αποφυλάκισης που είχαν καταθέσει οι συνήγοροι της στις 25 Οκτωβρίου.

Η 37χρονη η οποία αρνείται κάθε εμπλοκή της σε μαστροπεία εις βάρος της ανήλικης κόρης της, αύριο θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις των δικαστικών λειτουργών, οι οποίοι και θα κρίνουν αν συντρέχουν οι λόγοι εκείνοι που θα την οδηγήσουν ξανά στην ελευθερία με περιοριστικούς όρους.

Στο πλευρό της αναμένεται να βρεθούν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τα οποία από την πρώτη στιγμή υποστηρίζουν πως η μητέρα τους είναι αθώα και πως δεν είχε γνώση του τι συνέβαινε με την 12χρονη αδερφή τους.

Το 12χρονο κορίτσι που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας, σύμφωνα με πληροφορίες του Skai.gr ζει με τη θεία της εκτός Αθηνών και βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Στο σχολείο δεν πηγαίνει λόγω των όσων ανατριχιαστικών έχει βιώσει, ενώ κάθε 15 ημέρες επισκέπτεται παιδοψυχολόγο.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr