Βασάνισαν απάνθρωπα και σκότωσαν σκυλάκια – Ανθρωποκυνηγητό για σύλληψη των δραστών

0
62

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η απίστευτη κτηνωδία στην Κρήτη με τον απάνθρωπο βασανισμό μέχρι θανάτου δύο σκυλιών. Οι δράστες κατακρεούργησαν και κρέμασαν σε δέντρο τα δυο σκυλάκια που φρόντιζε γυναικά της περιοχής. Η γυναικά μεγάλωνε τα σκυλάκια σα να ήταν παιδιά της. 

«Το ένα ήταν 29 μερών και φαντάσου το κοίμιζα σε ένα κρεβάτι που είχε η μητέρα μου στο χωριό. Το άλλο ήταν 3 μηνών. Γιατί τους έκοψαν τα νύχια; Γιατί τους έκοψαν τα πόδια; Γιατί τα γδάρανε μέχρι τους γοφούς; Το κεφάλι γιατί το γδάρανε;» δήλωσε η γυναίκα σοκαρισμένη στον ΣΚΑΪ.

Ο ανατριχιαστικός θάνατος των δυο σκυλιών κινητοποίησε τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη που ζήτησε την άμεση σύλληψη τν δραστών. Την υπόθεση έχει αναλάβει η ασφάλεια Χανίων που έχει συλλέξει μαρτυρίες, γενετικό υλικό καθώς και αντικείμενα στα οποία ευελπιστούν να βρεθούν δακτυλικά αποτυπώματα των δραστών. 

«Ενεργούν όπως θα ενεργούσαν αν το έγκλημα αφορούσε άνθρωπο» δήλωσε στον σταθμό μας η πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Νατάσα Μπομπολάκη. 

Το φρικιαστικό έγκλημα έχει σοκάρει την κοινή γνώμη τόσο της Ελλάδας όσο και τη διεθνή κοινή γνώμη. Τέτοιου είδους εγκληματικές συμπεριφορές αποκαλύπτουν άτομα που δυνητικά θα μπορούσαν να προβούν και σε ανθρωποκτονίες. 

Για απεχθή πράξη που χαρακτηρίζει μόνο τους δράστες έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης. 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr