Βαρβιτσιώτης: Όλη η Ευρώπη αναγνωρίζει την επιτυχημένη αντίδραση της Ελλάδας

0
96

Για την έγκαιρη αντιμετώπιση από την κυβέρνηση του κορωνοϊού, αλλά και για την ανάγκη να υπάρξει πανευρωπαϊκή αλληλεγγύη στη μάχη κατά του κορωνοϊού μίλησε σε συνεντεύξεις που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σύμφωνα με ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βαρβιτσιώτης επισήμανε στην ανακοίνωση στο Action24 και το Blue Sky, την άμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας που αποτελεί, όπως είπε, προσωπική επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη με καθολική αποδοχή από τους πολίτες και την αναγνώριση όλης της Ευρώπης. Πρόσθεσε, ακόμη, πως δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, ειδικά εν όψει του Πάσχα.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο αναπληρωτής υπουργός έκανε λόγο για βαθιά κρίση ταυτότητας που βιώνει η Ευρώπη. Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται, αναφέρθηκε στην ανάγκη απέναντι στην πανευρωπαϊκή κρίση λόγω του κορωνοϊού να υπάρξει μία έκφραση πανευρωπαϊκής αλληλεγγύης, σημειώνοντας τις προσπάθειες που γίνονται και από τον Έλληνα πρωθυπουργό για την έκδοση ευρωομολόγου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: skai.gr