Τζόνι Ντεπ: Η φωτογραφία που τον εξευτέλισε στο δικαστήριο

0
71

Μια ντροπιαστική φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ να κοιμάται στον καναπέ, κρατώντας ένα μπολ με παγωτό που λιώνει πάνω του και το κεφάλι του να κλίνει πίσω με το στόμα του ανοιχτό, εμφανίστηκε στη δίκη της υπόθεσης Τζόνι Ντεπ εναντίον Sun, καθώς ο διάσημος ηθοποιός έχει κάνει μήνυση στην εφημερίδα για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του pagesix η φωτογραφία παρουσιάστηκε για να δείξει πόσο αξιολύπητος είχε γίνει.

Το αστέρι από τους«Πειρατές της Καραϊβικής» φωτογραφήθηκε από την πρώην σύζυγο του, Άμπερ Χαρντ.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ήταν σε αυτή την κατάσταση από την κούραση καθώς εργαζόταν 17 ώρες την ημέρα ενώ παραδέχτηκε ότι ήταν σε μια στιγμή που είχε συμφωνήσει να πάει στο ιδιωτικό του νησί στις Μπαχάμες για να αποτοξινωθεί από συνταγογραφούμενα φάρμακα. «Τράβηξε αυτή την φωτογραφία και μου την έδειξε την επόμενη ημέρα και μου είπε: “Κοίτα πως κατάντησες. Κοίτα, είσα αξιολύπητος”», είπε ο αστέρας του Χόλιγουντ κατά την πέμπτη και τελευταία του ημέρα, δίνοντας αποδεικτικά στοιχεία στην υπόθεση.

Η φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο στην υπόθεση του Ντεπ καθώς μήνυσε την εφημερίδα The Sun για ένα άρθρο του Απριλίου 2018 που ανέφερε ότι χτυπούσε την γυναίκα του,  το οποίο έχει αρνηθεί επανειλημμένα.

Πηγή: Pagesix

Πηγή: skai.gr