Τζέισον Μομόα: Mετά το Game of Thrones η οικογένειά μου πείνασε- Η εξομολόγηση του Καρλ Ντρόγκο

0
34

Υπάρχουν ηθοποιοί οι οποίοι είναι τόσο γνωστοί που κανένας δεν θα περίμενε ποτέ ότι στην καριέρα τους θα περνούσαν δύσκολα και δεν θα είχαν τα βασικά για την οικογένειά τους.

Και όμως, ο Tζέισον Μομόα είναι ένα ηθοποιός ο οποίος μπορεί να είναι πασίγνωστος για τις δουλειές του ξεκινώντας από το Game of Thrones – μια από τις μεγαλύτερες σειρές της εποχής μας- και τον ρόλο του ως Καρλ Ντρόγκο όμως η συνέχεια για αυτόν δεν ήταν ακριβώς όπως την περίμενε.

Σε συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε ότι μετά το GoT πέρασε πάρα πολύ δύσκολα αφού δεν έβρισκε δουλειά για δύο ολόκληρα χρόνια. «Δεν μπορούσα να προσφέρω στην οικογένειά μου τα βασικά», είπε. «Μετά το Game of Thrones, έμεινα για δύο χρόνια άνεργος, το οποίο είναι πολύ σκληρό όταν έχεις παιδιά» τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Τον Kαρλ Ντρόγκο απολαύσαμε μόνο στην πρώτη σεζόν της σειράς που άφησε ιστορία. Αν και το αρχικό σχέδιο ήταν να επιστρέψει στην σειρά κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ με αποτέλεσμα ο ίδιος να μείνει άνεργος.

Φυσικά ο ρόλος του ήταν τόσο εμβληματικός που στην συνέχεια βρήκε την θέση του στον κόσμο του θεάματος ενσαρκώνοντας τον Aquaman στην ομώνυμη ταινία ενώ συμμετέχει και στην σειρά της Apple TV, See.

Πηγή: must

Πηγή: skai.gr