Τρισάγιο στη μνήμη του Ταξίαρχου Γιώργου Βασιλάκη – Είχε πέσει θύμα τρομοκρατίας

0
131

Τρισάγιο στη μνήμη του Ταξίαρχου Γεωργίου Βασιλάκη τελέστηκε σήμερα το πρωί  στον 7ο όροφο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που φέρει και το όνομά του.

Ο αείμνηστος Γεώργιος Βασιλάκης έχασε τη ζωή του στις 24 Ιουνίου 2010 από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί σε φάκελο αλληλογραφίας και εξερράγη στο γραφείο του.

Στιγμιότυπό από το τρισάγιο στη μνήμη του Ταξίαρχου Γεωργίου Βασιλάκη που τελέστηκε, στον 7ο όροφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που φέρει και το όνομά του (όροφος Γεωργίου Βασιλάκη).

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης.

Παρέστησαν, επίσης, ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Γεώργιος Γιάννινας, Προϊστάμενοι των Κλάδων και Διευθυντές Διευθύνσεων του Αρχηγείου καθώς και αστυνομικό προσωπικό.

.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr