Τραγωδία στα Τέμπη: Θρήνος για τον 35χρονο μηχανοδηγό από τη Φθιώτιδα – Ταξίδευε ως επιβάτης

0
16

Ο 35χρονος μηχανοδηγός στην Hellenic Train θα ανέβαινε στην συμπρωτεύουσα ως επιβάτης προκειμένου να αναλάβει εμπορική αμαξοστοιχία την επομένη για την Αθήνα

Στους 40 ανέρχονται μέχρι στιγμή οι νεκροί από το δυστύχημα στα Τέμπη ενώ στους 72 ανέρχονται οι τραυματίες 

Στη μοιραία αμαξοστοιχία επέβαινε και ο 35χρονος Σπύρος Βούλγαρης από το Λιανοκλάδι, μηχανοδηγός στην Hellenic Train, για τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να ανέβαινε στην συμπρωτεύουσα ως επιβάτης προκειμένου να αναλάβει εμπορική αμαξοστοιχία την επομένη για την Αθήνα σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Οι δικοί του άνθρωποι, οι φίλοι και συγχωριανοί του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι από τη μία στιγμή στην άλλη «έφυγε» από κοντά τους. Αν και έμενε στην Αθήνα, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας το πέρασε μαζί τους, διασκεδάζοντας στις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Όλοι κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί, με βαθύ το αίσθημα του εθελοντισμού, που ενδιαφερόταν για όλους.

Ένας ακόμη, υπάλληλος του ΟΣΕ βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα. Πρόκειται για 56χρονο από τη Στυλίδα, ενώ δύο ακόμη άτομα από τη Φθιώτιδα είχαν βάρδια στη μοιραία αμαξοστοιχία.

Αναφορικά με τους ταξιδιώτες που επιβιβάστηκαν στο τραίνο από τους σταθμούς της Τιθορέας και του Λιανοκλαδίου, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη ο αριθμός τους.

Πηγή: skai.gr