Τουρκία: Viral το βίντεο γατούλας που μπήκε σε νοσοκομείο για να ζητήσει βοήθεια για τα μικρά της

0
54

Viral έχει γίνει βίντεο γατούλας στην Τουρκία, η οποία μπαίνει σε νοσοκομείο με τα γατάκια της ζητώντας ιατρική βοήθεια με το προσωπικό να σπεύδει να βοηθήσει.

Οι γιατροί, αφού εξέτασαν τα γατάκια, συνειδητοποίησαν ότι υπέφεραν από λοίμωξη των ματιών και επικοινώνησαν με κτηνιατρική κλινική για να τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν σωστά το πρόβλημα.

Μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένας από τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο είπε: «Δίναμε φαγητό και νερό στη γάτα που ήταν αδέσποτη. Αλλά δεν ξέραμε ότι είχε γεννήσει». Και συνέχισε: «Καθώς αρχίσαμε να δεχόμαστε ασθενείς το πρωί, εμφανίστηκε με τα γατάκια της. Ζήτησε βοήθεια με τον δικό της τρόπο, νιαουρίζοντας. Σοκαριστήκαμε». «Μετά από προσεκτική εξέταση, είδαμε ότι τα γατάκια δεν μπορούσαν να ανοίξουν τα μάτια τους λόγω μόλυνσης. Συμβουλευτήκαμε τους κτηνίατρους και δώσαμε τα φάρμακα που μας είπαν. Όταν τα γατάκια άνοιξαν τα μάτια τους λίγο αργότερα, ήμασταν ενθουσιασμένοι. Αργότερα, στείλαμε τη γάτα και τα μωρά της στο Uzundere για περαιτέρω φροντίδα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μας συνέβη κάτι τέτοιο. Χαρήκαμε, φυσικά, πολύ που ανέρρωσαν πλήρως».

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr