Τουρκία: Συνεχίζουν να ανασύρουν ζωντανούς από τα χαλάσματα- Δύο ακόμη απεγκλωβισμοί 208 ώρες μετά τον σεισμό (Βίντεο)

0
9

Ένας 65χρονος Σύρος και ένα ανήλικο κορίτσι, ανασύρθηκαν ζωντανοί στην επαρχία Χατάι – Μέχρι στιγμής, σήμερα, εννέα άνθρωποι έχουν ανασυρθεί ζωντανοί από τα χαλάσματα

Ένας 65χρονος Σύρος και ένα ανήλικο κορίτσι, ανασύρθηκαν επίσης ζωντανοί στην επαρχία Χατάι της Τουρκίας, 208 ώρες μετά τον σεισμό των 7,8 βαθμών που συγκλόνισε την περιοχή.

Η διάσωση αναπτέρωσε τις ελπίδες των σωστικών συνεργείων που δίνουν μάχη με τον χρόνο για να εντοπίσουν επιζήσαντα μέλη της οικογένειας από τα ερείπια του συγκεκριμένου σπιτιού. Νωρίτερα σήμερα Ουκρανοί διασώστες ανέσυραν ζωντανή μια γυναίκα από τα χαλάσματα ενός κτιρίου στην Χαάτι όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι CNN Turk, 205 ώρες μετά το σεισμό αλλά και μία ακόμη γυναίκα 202 ώρες μετά. 

Μέχρι στιγμής, σήμερα, εννέα άνθρωποι έχουν ανασυρθεί ζωντανοί από τα χαλάσματα, οκτώ ημέρες μετά τον φονικό σεισμό. Μεταξύ αυτών που ανασύρθηκαν ζωντανοί σήμερα, είναι ο 18χρονος Μοχάμεντ Καφέρ, ο 17χρονος Μοχάμεντ Γενινάρ και ο 21χρονος αδερφός του Μπακί.

Παρά το γεγονός ωστόσο, ότι τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν να ανασύρουν από τα ερείπια ζωντανούς πολίτες, ορισμένα συνεργεία αποχωρούν από τη χώρα καθώς οι θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν μειώνουν τις ήδη μικρές πιθανότητες επιβίωσης.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr