Το τελευταίο αντίο της Σάμου στον Άρη και την Κλαίρη

0
44

Το τελευταίο αντίο στα δύο παιδιά, που έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή μετά το φονικό σεισμό των 6.7 Ρίχτερ λέει την Κυριακή η Σάμος.

Συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές, γονείς και καθηγητές βρέθηκαν στον ιερό ναού του Αγίου Χαράλαμπου στο Βαθύ της Σάμου για να αποχαιρετήσουν την Κλαίρη το νήμα της ζωής της οποίας χάθηκε τόσο πρόωρα μαζί με τον Άρη κατά τη διάρκεια του σεισμού.

Όταν εμφανίστηκε το λευκό φέρετρο της κοπέλας άρχισαν να χειροκροτούν φωνάζοντας «καλό παράδεισο». Τραγικές φιγούρες οι γονείς της άτυχης κοπέλας.

«Ο Άρης πήρε αγκαλιά την Κλαίρη για να την προστατέψει, αλλά δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, όλα έγιναν μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα, η πλάκα έπεσε κατευθείαν στα παιδιά και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος Αλέξης Κομνηνός, πατέρας του Άρη.

Δήλωσε ότι οι διασώστες και οι πυροσβέστες σκάβανε με τα χέρια για να σώσουν τα παιδιά και ευχαρίστησε τον αρχηγό της πυροσβεστικής Σάμου Γιώργο Μιαούλη. «Πάγωσα όταν είδα τα φορεία του ΕΚΑΒ, είπα το ‘’παιχνίδι τελείωσε’’».

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr