«Την άφησαν να πεθάνει γιατί ήταν μαύρη» καταγγέλλει η μητέρα του νεκρού κοριτσιού στον Άγιο Στυλιανό

0
23

Σε τραγική κατάσταση η μητέρα του μόλις 2,5 ετών παιδιού που έσβησε ξαφνικά το πρωί στο δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός»

Υποβασταζόμενη, με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή, η μητέρα του κοριτσιού που πέθανε σήμερα στο Βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός διηγήθηκε την τραγική ιστορία της μικρής της κόρης, που έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, ενώ άφησε αιχμές για ιατρική παραμέληση του παιδιού με ρατσιστικά κίνητρα.

Σε τραγική κατάσταση, και μιλώντας μισά αγγλικά μισά ελληνικά, η μητέρα του μόλις 2,5 ετών παιδιού που έσβησε ξαφνικά το πρωί στο δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός» επισήμανε πως δεν γνωρίζει το παραμικρό για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το παιδί της.

«Μέχρι χθες την κρατούσα στην αγκαλιά μου και ήταν μια χαρά. Πέθανε ξαφνικά την άφησαν να πεθάνει επειδή ήταν μαύρη. Αν ήταν λευκή θα ζούσε» ανέφερε.

Επιπλέον η ίδια διευκρινίζει, ότι από το ίδρυμα δεν την ενημέρωσαν ότι το παιδί χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο μια μέρα πριν, πάρα μόνο το πρωί την ειδοποίησαν ότι απεβίωσε.

Πηγή: skai.gr