Τι συνέβη και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει καλές σχέσεις με τον πατέρα της

0
76

Η Meghan Markle θεωρεί υπεύθυνα τα βρετανικά ταμπλόιντ για την κακή σχέση που έχει με τον πατέρας της.

Οι δικηγόροι της μέχρι πρόσφατα δούκισσας του Σάσεξ είπαν ότι αυτή και ο πατέρας της Thomas Markle «είχαν πολύ στενή σχέση πατέρα – κόρης καθ’ όλη τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας και παρέμειναν κοντά μέχρι να στοχοθετηθούν, πριν από τρία χρόνια, από τα παρεμβατικά βρετανικά ταμπλόιντ», σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που επικαλείται η εφημερίδα «The Guardian».

-Η Markle κατέθεσε μήνυση εναντίον της κυριακάτικης Mail για δημοσίευση μιας χειρόγραφης επιστολής που έστειλε στον πατέρα της.

 -Οι δικηγόροι της Markle ισχυρίζονται ότι παρείχε στον πατέρα της «ουσιαστική» οικονομική στήριξη μεταξύ του 2014 και 2018, με χρήματα που έλαβε από την τηλεοπτική σειρά «Suits», αλλά σταμάτησε να τον ενισχύει οικονομικά λίγο πριν από το γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, καθώς ήταν η εποχή που η σχέση τους διαλύθηκε.

-Η Meghan και ο Harry εξοργίστηκαν όταν έμαθαν ότι ο Thomas Markle είχε συνεργαστεί κρυφά με έναν Βρετανό παπαράτσι για να δημοσιεύσει φωτογραφίες του καθώς ετοιμάζονταν για τον πριγκιπικό γάμο. Τελικά ο Thomas δεν παραβρέθηκε στο γάμο καθώς επικαλέστηκε ότι υπέστη καρδιακή προσβολή και πως οι γιατροί του τον προειδοποίησαν ότι ένα ταξίδι στο Λονδίνο θα μπορούσε να τον σκοτώσει και αργότερα έδωσε στη Daily Mail για να δημοσιεύσει το γράμμα που το απέστειλε και στο οποίο η Meghan ανέφερε ότι στεναχωρήθηκε από την απουσία του.

 -Από τότε εκμεταλλευόμενος τη φήμη της κόρης του γύρισε ένα ντοκιμαντέρ για το Channel 5, με τίτλο «Thomas Markle: My Story», ενώ μοιράστηκε προσωπικές φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της δούκισσας του Σάσεξ και παραδέχτηκε ότι για τη συνέντευξη που έδωσε πληρώθηκε καθώς η Meghan, ο Harry και η βασιλική οικογένεια του «χρωστάνε», όπως είχε δηλώσει.

Πηγή: Must

Πηγή: skai.gr