Θρήνος στην Εύβοια: Ο χείμαρρος «άρπαξε» μέσα από τα χέρια του πατέρα το 8 μηνών βρέφος (vid)

0
74

Συγκλονίζουν οι διαστάσεις που παίρνει η τραγωδία στην Εύβοια, όπου 7 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Ανάμεσα στους νεκρούς και ένα βρέφος μόλις 8 μηνών που βρήκε τραγικό θάνατο σε ημιυπόγειο όπου βρισκόταν με τους γονείς του.

Οι περιγραφές συγγενή της οικογένειας του βρέφους συγκλονίζουν.  Ο χείμαρρος, όπως αναφέρει, έσπασε το τζάμι του σπιτιού και μπήκε στο δωμάτιο, η οικογένεια στην προσπάθεια της να γλιτώσει, έτρεξε έξω από το σπίτι. Η ορμή του νερού ήταν τόσο μεγάλη που μόλις άνοιξα την πόρτα του σπιτιού για να βγουν έξω, τους έσπρωξε ο χείμαρρος και το παιδί γλίστρησε από τα χέρια του πατέρα.

“Τους έπιασε στον ύπνο ο χείμαρρος. Κοιμόντουσαν οι άνθρωποι όταν ο χείμαρρος  έσπασε το τζάμι από τη δύναμη του νερού και μπήκε μέσα στο δωμάτιο. Σηκώθηκε έντρομος ο πατέρας και βούτηξε το μωρό στην αγκαλιά και έτρεξε μαζί με τη γυναίκα του να βγουν από το σπίτι. Μόλις άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού για να βγουν έξω, τους έσπρωξε ο χείμαρρος και του γλίστρησε το μωρό από τα χέρια. Φώναζε η μητέρα για το παιδί της, δεν είχαν ρεύμα, δεν έβλεπαν τίποτα, ήταν πίσσα σκοτάδι και τους παρέσυρε όλους το νερό” αναφέρει.

«Όπως μας είπαν οι δικοί του, άνοιξε ο πατέρας την πόρτα να φύγουνε και το πήρε από τη μητέρα τα χέρια το νερό και το χάσανε» προσθέτει κάτοικος της περιοχής.

«Αυτό το πράγμα τριάντα χρόνια που ζω δε το έχω ξαναζήσει. Και μόνο που έβλεπα κόσμο να φωνάζει και να τους παρασύρει το νερό και τα αμάξια μπροστά μου να τα διαπερνάει κι εμείς να βγαίνουμε με σκοινιά από το μαγαζί τελείωσε. Είναι η απόλυτη καταστροφή. Ήταν πάνω στα δέντρα και παρακαλάγανε για βοήθεια και δε τους άκουγε κανείς.» προσθέτει άλλος κάτοικος.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr