Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 20χρονου από την Κάτω Τούμπα

0
28

Πρόκειται για τον Βασίλειο Τουρβαλή ο οποίος εξαφανίστηκε το πρωί της Τρίτης 21 Μαρτίου στην περιοχή της Κάτω Τούμπας

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση του 20χρονου Βασίλειου Τουρβαλή από τη Θεσσαλονίκη, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν το πρωί της Τρίτης 21 Μαρτίου στην περιοχή της Κάτω Τούμπας.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 20χρονου σήμερα, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Βασίλειος Τουρβαλής έχει ύψος 1.90 μ., είναι αδύνατος, έχει κοντά καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε μια γκρι αθλητική φόρμα, ένα πουλόβερ λαδί και μπλε παπούτσια «PUMA».

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ: http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Εξαφάνιση Θεσσαλονίκη

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr