Θεσσαλονίκη-Πτώση ψευδοροφής: Σοκάρουν οι μαθητές – «Μας έσωσε η δασκάλα» (pic)

0
42

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες των μαθητών της ΣΤ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πυλαίας, οι οποίοι σώθηκαν από θαύμα την τελευταία στιγμή, χάρη στην προνοητικότητα της δασκάλας τους.

Τα παιδιά, μαζί με τους γονείς τους, μίλησαν για τις στιγμές τρόμου που έζησαν, καθώς νωρίς το πρωί την ώρα που έκαναν προσευχή, η δασκάλα ανησύχησε από τις ύποπτες ρωγμές που παρατήρησε στο ταβάνι και τους ζήτησε να βγουν γρήγορα έξω.

«Μπήκαμε, περιμέναμε κάποια λεπτά για να κάνουμε προσευχή. Όταν κάναμε προσευχή η κυρία σαν να τρόμαξε γιατί είδε τις ρωγμές πάνω στο ταβάνι. Άρχισε να ανησυχεί και μας είπε “παιδιά υπάρχουν ρωγμές πάνω στο ταβάνι, καλύτερα να βγούμε έξω”. Μας έβγαλε έξω σε σειρές και μετά από λίγη ώρα μας είπαν πως το ταβάνι άρχισε να πέφτει. Και όταν αρχίσαμε να φεύγουμε ακούσαμε ένα μπαμ», περιγράφει ο μικρός Βασίλης, μαθητής και αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

«Είχαμε φτάσει στην πόρτα για να βγούμε και ακούσαμε ένα μπαμ τεράστιο. Προλάβαμε όμως και βγήκαμε έξω. Χάρη στη δασκάλα μας σωθήκαμε, όμως φοβηθήκαμε πάρα πολύ», δηλώνει ένας άλλος μαθητής, ο Δημήτρης, ενώ ο πατέρας του αναφέρει πως η διεύθυνση τούς ενημέρωσε να έρθουν να παραλάβουν τα παιδιά τους στις 11.30, χωρίς να τους ενημερώσει για το τι συνέβη.

Πηγή: thesstoday.gr

Πηγή: skai.gr