Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για αρπαγή κοπέλας ερευνούν οι αρχές- Τι αναφέρουν μάρτυρες

0
188

Καταγγελία για αρπαγή κοπέλας από περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, εξετάζουν οι αστυνομικές Αρχές της πόλης. Ως καταγγέλλουσα φέρεται γυναίκα, η οποία κάλεσε στις 2 μετά το μεσημέρι στην ‘Αμεση Δράση της ΕΛ.ΑΣ.

Η ίδια ανέφερε πως αντιλήφθηκε άγνωστους στην Ευκαρπία να επιβιβάζουν κοπέλα παρά τη θέλησή της σε Ι.Χ. αυτοκίνητο. Στο σημείο όπου καταγγέλθηκε πως συνέβη το περιστατικό μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις.

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο GRTimes, άρχισε να ακούει τις φωνές μιας νεαρής κοπέλας που μπορεί να ήταν και ανήλικη, και η οποία ζητούσε βοήθεια. Διαπίστωσε ότι κάποιοι την είχαν βάλει με τη βία σε ένα ασημοπράσινο αυτοκίνητο με το θύμα της αρπαγής να προσπαθεί με το ένα πόδι του να κρατήσει την πόρτα του αυτοκινήτου ανοιχτή.

Η κοπέλα ωστόσο δεν κατάφερε, σύμφωνα με την μαρτυρία, να αντισταθεί για πολύ ώρα και οι άγνωστοι κινήθηκαν με το αυτοκίνητό τους αρχικά προς ένα ύψωμα της περιοχής ενώ αμέσως μετά, κατευθύνθηκαν προς την κατοικημένη περιοχή ενδεχομένως για να χαθούν τα ίχνη τους.

Τρία ή τέσσερα αυτοκίνητα και μία μηχανή φαίνετα πως προσπάθησαν να ακολουθήσουν το ύποπτο αυτοκίνητο ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Grtimes άλλος κάτοικος της περιοχής που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο, ο ίδιος που ήταν πάνω στο μηχανάκι του άκουσε τις φωνές και γύρισε βλέποντας απλά το όχημα το οποίο προσπάθησε να ακολουθήσει με άλλα τρία τέσσερα αυτοκίνητα χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

ΠΗΓΗ: GRTIMES– ΑΠΕ

Πηγή: skai.gr