Θεσσαλονίκη: 15χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης

0
89

Σύμφωνα με μαρτυρίες η 15χρονη διέφυγε υπό την εποπτεία των γονιών της και πήγε να διασχίσει τον δρόμο, δίχως να προσέξει τα διερχόμενα αυτοκίνητα

Παράσυρση ανήλικης σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το GRTimes.gr το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00 μ.μ. στη Λεωφόρο Νίκης, απέναντι από τον Λευκό Πύργο, όταν μία 15χρονη διέφυγε υπό την εποπτεία των γονιών της και πήγε να διασχίσει τον δρόμο, δίχως να προσέξει τα διερχόμενα αυτοκίνητα και χωρίς να υπάρχει είτε φωτεινός σηματοδότης είτε διάβαση πεζών στο σημείο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παρασυρθεί από ΙΧ μπροστά στα έντρομα μάτια των γονιών της.

«Ο οδηγός δεν έτρεχε… αλλά το κορίτσι πετάχτηκε μέσα στη μέση του δρόμου. Καλέσαμε άμεσα ασθενοφόρο, μαζί με τους γονείς του παιδιού. Ο οδηγός του ΙΧ  σταμάτησε απευθείας και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η διαδικασία που εφαρμόζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Γενικά, στο συγκεκριμένο σημείο πετάγονται συχνά –  πυκνά πεζοί, ενώ δεν υπάρχει φανάρι» τονίζει στο GRTimes.gr αυτόπτης μάρτυρας που εργάζεται καθημερινά στη συγκεκριμένη περιοχή.

Να σημειωθεί, πως άμεσα στο σημείο της παράσυρσης κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου μετέφερε την ανήλικη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία της.

Πηγή: skai.gr