Θεατρική παράσταση “Η Πόρνη από πάνω”

0
86

 Το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” ανοίγει την αυλαία και σας καλεί τη Παρασκευή 17 Ιουλίου στις 21:15 στο Θέατρο ΠΕΤΡΑΣ για τη θεατρική παράσταση “Η Πόρνη από πάνω”, με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά των 7 ευρώ.

Για κρατήσεις εισητηρίων, πατήστε ΕΔΩ

Λίγα λόγια για τη παράσταση..

Η Ερατώ – η νοικοκυρά από κάτω – μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μία πόρνη. Και τότε… 

Η Κατερίνα Διδασκάλου, αναπολώντας τη ζωή της Ερατούς, πλημμυρίζει κυριολεκτικά τη σκηνή παίζοντας ταυτόχρονα με απίστευτη ευκολία όλους τους χαρακτήρες που έπαιξαν ρόλο στη ζωή της ηρωΐδας. Ένα μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας που μας ταξιδεύει για 90 λεπτά από το γέλιο στη σύγκινηση παραμένοντας κάθε στιγμή στην παραγματικότητα για να οδηγήσει σε ένα τέλος έκπληξη. 

Πρόκειται για το θεατρικό μονόλογο του Αντώνη Τσιπιανίτη “Η Πόρνη από πάνω” με την Κατερίνα Διδασκάλου, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr