Θάνατος 7χρονου στη Θεσσαλονίκη: H συγκλονιστική μαρτυρία των γονιών- Τι τους είπαν οι γιατροί

0
104

«Τι να σας πω; Σκεφτείτε να έχετε εσείς ένα παιδί, ένα ωραίο πρωί με ένα μικρό πυρετό που είχε την προηγούμενη ημέρα, να καταλήξει με συνοπτικές διαδικασίες, σε 1,5- 2 ώρες».

Aυτό αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 7χρονου παιδιού που κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το απόγευμα της Τρίτης στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, όπου και εισήχθη με σπασμούς και πυρετό.

Οι γονείς του 7χρονου στη Θεσσαλονίκη, που πέθανε ξαφνικά περιέγραψαν στο Mega την τραγωδία που βίωσαν τονίζοντας ότι έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από όλο το προσωπικό.

«Σε 4 ώρες κηδεύω το παιδί μου και σε 15 ημέρες θα του έκανα τα γενέθλιά του. Ήταν κάτι αιφνίδιo. Ενώ το παιδί μου έφευγε από την ζωή, έκαναν τα αδύνατα δυνατά. Το παιδί δεν είχε κανένα πρόβλημα, ήταν κάτι αιφνίδιο» συνόψισε η μητέρα μεταξύ άλλων.

Όπως λέει ο πατέρας του παιδιού από το νοσοκομείο έχει αναφερθεί ακόμη και το ενδεχόμενο για το θάνατο του 7χρονου να φταίει το κλιματιστικό.

«Σαν πρώτη φάση μας είπαν ότι υπήρχε ένα μικρόβιο, λεγεώνα λέγεται, και βρέθηκε αυτό στο αίμα του. Μας είπαν μάλιστα να βγάλουμε τα φίλτρα (κλιματισμού) που έχουμε στα σπίτια μας. Εγώ δεν πιστεύω ούτε μία στο δισεκατομμύριο ότι είναι από αυτό το πράγμα. Δεν μπορεί τώρα από ένα τέτοιο μικρόβιο, ένα παιδί με τόσο δυνατό ανοσοποιητικό να καταλήγει ουσιαστικά σε τέσσερις ώρες» εξηγεί ο πατέρας.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr