Θα μιλήσει στις αρχές, ο πρίγκιπας Andrew για τον Jeffrey Epstein;

0
112

Ο πρίγκιπας Andrew μπορεί να μην συνεργαστεί ποτέ με τις αρχές για την υπόθεση του Jeffrey Epstein, καθώς είναι «σχεδόν αδύνατο» να του φερθούν δίκαια, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο πρίγκιπας Andrew φαίνεται να εμπλέκεται στις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης του του Jeffrey Epstein παρόλο που ο ίδιος αρνητές τις κατηγορίες.

Άτομα κοντά στο περιβάλλον του Andrew δήλωσαν ότι ο πρίγκιπας θα είχε ήδη συνεργαστεί πλήρως αν δεν υπήρχαν οι επιθετικές ενέργειες του αμερικανικού δικηγόρου Berman.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα του Andrew φοβάται ότι ο δικηγόρος θέλει να τον μετατρέψει σε «αποδιοπομπαίο τράγο» για τις αποτυχίες της υπόθεσης και πηγές ανέφεραν ότι τώρα είναι «σχεδόν αδύνατο» να συνεργαστεί.

«Οι νομικές συζητήσεις με το Υπουργείο Δικαιοσύνης υπόκεινται σε αυστηρούς κανόνες εμπιστευτικότητας, όπως ορίζονται στις δικές τους οδηγίες. Επιλέξαμε να τηρήσουμε τόσο το γράμμα όσο και το πνεύμα αυτών των κανόνων, γι ‘αυτό δεν έχουμε κάνει κανένα σχόλιο σχετικά με οτιδήποτε σχετίζεται με το Υπουργείο Δικαιοσύνης κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς. Θέλαμε να το κάνουμε σωστά» ανέφερε πηγή της νομικής ομάδας του Δούκα του York.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι:

«Σήμερα, ο πρίγκιπας Andrew προσπάθησε και πάλι να παρουσιάσει ψεύτικα τον εαυτό του στο κοινό ως πρόθυμος να συνεργαστεί με μια συνεχιζόμενη ομοσπονδιακή ποινική έρευνα για sex trafficking και συναφή αδικήματα που διαπράχθηκαν από τον Jeffrey Epstein και τους συνεργάτες του. Ο πρίγκιπας δεν έχει δώσει συνέντευξη στις ομοσπονδιακές αρχές, έχει απορρίψει επανειλημμένα το αίτημά μας για προγραμματισμό μιας τέτοιας συνέντευξης και πριν από σχεδόν τέσσερις μήνες μας ενημέρωσε κατηγορηματικά – μέσω του ίδιου συμβούλου που εξέδωσε τη σημερινή ανακοίνωση – ότι δεν θα προβεί σε μια τέτοια συνέντευξη Αν ο πρίγκιπας Andrew, βλέπει με σοβαρότητα τη συνεργασία με την τρέχουσα ομοσπονδιακή έρευνα, οι πόρτες μας παραμένουν ανοιχτές και τον περιμένουμε»

Πηγή: Must

Πηγή: skai.gr