Τελικά κέρδισε χρήματα η Βρετανία από τον γάμο των Sussex;

0
82

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle θα έλεγε κανείς ότι τα έκαναν όλα πολύ γρήγορα. Από τον γάμο στο παιδί και την αποχώρησή τους από την βασιλική οικογένεια δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Βρετανοί ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν και να καταλάβουν τι ακριβώς έγινε.

Οι δύο τους υπολογίζεται ότι κόστισαν στους Βρετανούς φορολογούμενους 48,5 εκατομμύρια ευρώ ένα εξωφρενικά μεγάλο ποσό. Ωστόσο, το ζευγάρι δήλωσε ότι τα επιπρόσθετα έσοδα που τους επέφερε ο γάμος θα διατεθούν για την αντιμετώπιση του COVID-19 ο οποίο έχει πλήξει την χώρα.

Και αφού αυτό φαίνεται να μην ικανοποιεί μερίδα του τύπου το ζευγάρι θέλησε να υπερασπιστεί την μεριά τους.

Η Meghan Markle βρίσκεται ήδη σε δικαστική διαμάχη με την Daily Mail η οποία δημοσίευσε επιστολή την οποία η ίδια είχε στείλει στον πατέρα της Thomas Markle. Αφού λοιπόν βρίσκονται «στα μαχαίρια» θέλησαν να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.

Όπως αναφέρουν οι νομικοί σύμβουλοι της Meghan, ο γάμος ήταν τόσο κερδοφόρος για τον τουρισμό που τελικά ήταν αρκετός για να ξεπληρώσει το αρχικό κόστος και ταυτόχρονα μα περισσέψουν χρήματα για το ταμείο της χώρας.

Οι δικηγόροι ισχυρίζονται ότι ο γάμος χρηματοδοτήθηκε από τον πατέρα του πρίγκιπα Harry και διάδοχου στον θρόνο πρίγκιπα Κάρολο και τα χρήματα που έλαβαν από το δημόσιο χρησιμοποιήθηκαν μόνο για την ασφάλεια των μελών της βασιλικής οικογένειας κατά την ημέρα του γάμου από το κοινό. Τέλος τονίζουν ότι το μυστήριο του γάμου απέφερε συνολικά 1 δις.

Πηγή: Must

Πηγή: skai.gr