Τέμπη: Θρήνος για τον ελεγκτή εισιτηρίων της μοιραίας αμαξοστοιχίας – Το «αντίο» του Δήμου Ωρωπού

0
8

Φίλοι και συγγενείς  με θλίψη και πόνο «αποχαιρέτησαν» σήμερα τον Γιάννη Καριώτη, ελεγκτή εισιτηρίων της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και πλήθος κόσμου με θλίψη και πόνο «αποχαιρέτησαν» σήμερα Δευτέρα τον Γιάννη Καριώτη, ελεγκτή εισιτηρίων της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας στην τραγωδία των Τεμπών.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Συκαμίνου Δήμου Ωρωπού.

Στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο Δήμος Ωρωπού κάνει λόγο για έναν καλό φίλο και άριστο οικογενειάρχη, ευχόμενος δύναμη και κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους:

«Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και πλήθος κόσμου με θλίψη και πόνο «αποχαιρέτησαν» την Δευτέρα 6/3 τον Γιάννη Καριώτη, ελεγκτή εισιτηρίων της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας στην τραγωδία των Τεμπών. Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέσθηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Συκαμίνου Δήμου Ωρωπού. Συλλυπητήρια στην σύζυγο, στα παιδιά του, στην αδελφή του, στους οικείους και στους φίλους του. Ο Γιάννης Καριώτης με καταγωγή από το Συκάμινο ήταν ένας καλός φίλος και οικογενειάρχης, άριστος επαγγελματίας. Θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμούμε πάντα σε κάθε σκέψη για μία καλύτερη Ελλάδα. Δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του, δήλωσε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.

Καλό Παράδεισο».

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr