Τέμπη: Η ιστορία ενός σακιδίου – Φοιτήρια στο 5ο βαγόνι το έσκισε για να ειδοποιήσει με το κινητό τη μητέρα της

0
9

Η συγκεκριμένη τσάντα είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα σε αποσκευές και συντρίμμια μετά τη σφοδρή σύγκρουση και το νεαρό κορίτσι αναγκάστηκε να τη σκίσει

Πόση ιστορία μπορεί να κουβαλάει μια τσάντα. Κι όμως η ιστορία του συγκεκριμένου χακί σακιδίου είναι μεγάλη, ανάλογη με τα όσα έζησε και η ιδιοκτήτριά του, μια κοπέλα η οποία επέβαινε στο 5ο βαγόνι του μοιραίου τρένου στα Τέμπη.

Η συγκεκριμένη τσάντα είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα σε αποσκευές και συντρίμμια μετά τη σφοδρή σύγκρουση και το νεαρό κορίτσι αναγκάστηκε να τη σκίσει, ώστε να καταφέρει να βγάλει το κινητό της και να ειδοποιήσει τη μητέρα της για το τι είχε συμβεί αλλά και να της πει ότι η ίδια είναι καλά στην υγεία της.

Η κοπέλα, την πήγε για επισκευή σε κατάστημα μεταποίησης και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, τη φωτογράφισε και την ανέβασε στο Facebook, μαζί με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Επισκευή τσάντας νεαρής φοιτήτριας του 5ου βαγονιού. Ανεβάζω τη φωτογραφία αυτή γιατί πρέπει να συνεχίσει αυτή η τσάντα να υπάρχει και να λειτουργεί. Για να μην ξεχαστεί ποτέ από πού κατάφερε να βγει… Τώρα για τον πόνο που κουβαλά… εκκωφαντική σιωπή…», έγραψε ο κ. Φούρλας.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr