Τα Δωδεκάνησα αποχαιρετούν τον Νεκτάριο Σαντορινιό

0
33

Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ -«Παρών» ο Αλέξης Τσίπρας, δεκάδες πολιτικοί και βουλευτές

Τον Νεκτάριο Σαντορινιό ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 51 του μόλις χρόνια αποχαιρετά αυτή την ώρα πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο κέντρο της Ρόδου.

κηδεια

Δεκάδες στεφάνια έχουν κατακλύσει την είσοδο του ιερού ναού, από νωρίς το πρωί ενώ λίγο μετά τις 12 άρχισαν να καταφθάνουν και οι πρώτοι επίσημοι.

κηδεια

Πριν από λίγο στην Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού έφθασαν οι πρώτοι βουλευτές και σύντροφοι του Νεκτάριου Σαντορινιού ενώ ελάχιστα λεπτά αργότερα κατέφθασε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

ΚΗΔΕΙΑ

Τη Βουλή των Ελλήνων εκπροσωπεί ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Τασούλας και την κυβέρνηση ο υπουργός Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής Νίκος Πλακιωτάκης ο οποίος ήταν εκείνος που διαδέχθηκε στην θέση του υπουργού τον Νεκτάριο Σαντορινιό.

Στην τελετή παραβρίσκονται οι πρώην υπουργοί, Νίκος Παπάς, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Γιώργος Κατρούγκαλος, Χρήστος Σπρίτρζης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Ευάγγελος Αποστολάκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Αλέξης Χαρίτσης και πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άλλων κομμάτων, τους οποίος υποδέχθηκαν ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου κος Δημήτρης Γάκης και ο γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα κος Αποστολιδης.

Πηγή: skai.gr