ΣΥΡΙΖΑ: Ταύτιση ΠΑΣΟΚ με ΝΔ στο «σύνδρομο Πάτση» υπέρ των funds

0
21

«Είναι μέγιστη υποκρισία το ΠΑΣΟΚ να ταυτίζεται με τη ΝΔ στο «σύνδρομο Πάτση» και την ίδια ώρα να εμφανίζεται ως προστάτης των αδύναμων και υπερχρεωμένων», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος

Με αφορμή την πρόταση του ΠΑΣΟΚ να παρθεί νομοθετική πρωτοβουλία για τους δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο, ο ΣΥΡΙΖΑ δια του γραφείου τύπου του εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Μόλις χθες το ΠΑΣΟΚ έβγαλε ανακοίνωση υπέρ των δανειοληπτών σε ελβετικό φράγκο. Μία μέρα μετά αποκαλύπτεται από την εφημερίδα «Δημοκρατία» ότι ο εκπρόσωπός του και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας κ. Δημήτρης Μάντζος, επιστρατεύθηκε ως δικηγόρος από fund εναντίον δανειολήπτη για χρέος 55.000 ευρώ σε ελβετικό φράγκο».

Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «είναι μέγιστη υποκρισία το ΠΑΣΟΚ να ταυτίζεται με τη ΝΔ στο «σύνδρομο Πάτση» και την ίδια ώρα να εμφανίζεται ως προστάτης των αδύναμων και υπερχρεωμένων», προσθέτοντας πως «με 700.000 ενυπόθηκα δάνεια να έχουν μεταβιβαστεί σε funds και να παίρνουν σειρά για πλειστηριασμό, περιμένουμε μία απάντηση από τον κ. Ανδρουλάκη.  
Στις 25 Ιούνη οι πολίτες επιλέγουν: Ασυδοσία των funds ή προστασία της πρώτης κατοικίας»;

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr