ΣΥΡΙΖΑ για πρόταση Μητσοτάκη: Φαρισαϊσμός που ξεπερνά κάθε φαντασία

0
32

Κρεσέντο υποκρισίας χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την παρέμβαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου και την απαγόρευση συναθροίσεων λέγοντας ότι μιλάει εναντίον του διχασμού που ο ίδιος δημιούργησε.

«Ο κ. Μητσοτάκης σε ένα κρεσέντο υποκρισίας και αφού έχει αναστείλει το Σύνταγμα με απαγόρευση συναθροίσεων πανελλαδικά και έχει απειλήσει κόμματα και φορείς με συλλήψεις αν τιμήσουν συμβολικά τη μνήμη της επετείου του Πολυτεχνείου, μιλάει τώρα εναντίον του διχασμού. Του διχασμού που ο ίδιος δημιούργησε. Και για ακόμη μία φορά προαναγγέλλει και μάλιστα δημόσια τη στάση και τη θέση της Προέδρου της Δημοκρατίας, μη αντιλαμβανόμενος ότι ο θεσμός του Αρχηγού του κράτους δεν είναι επικουρικός στο ρόλο της κυβέρνησης» τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση. 

Σχετικά με την πρόταση Μητσοτάκη για τη συμμετοχή των έξι πολιτικών αρχηγών από κοινού με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι προσκρούει στην ίδια διάταξη δημοσίων συναθροίσεων άνω των 4 ατόμων, την οποία η κυβέρνησή του ανακοίνωσε. «Ο φαρισαϊσμός του κ. Μητσοτάκη ξεπερνά πλέον κάθε φαντασία», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr