ΣΥΡΙΖΑ για Καμμένο: Παραμορφώνει γεγονότα για να εξυπηρετήσει τις όποιες επιδιώξεις του

0
28

 «Δεν έχει δικαίωμα να κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας», σημειώνεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για  την συνέντευξη του Πάνου Καμμένου και τις δηλώσεις του για την Συμφωνία των Πρεσπών

Για παραμόρφωση γεγονότων του χθες προκειμένου να εξυπηρετήσει σημερινές του επιδιώξεις και κατασκευή σεναρίων επιστημονικής φαντασίας κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον άλλοτε κυβερνητικό εταίρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, με αφορμή όσα υποστήριξε χθες ο τελευταίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον Αντένα, μεταξύ άλλων είπε, ότι για τη συμφωνία των Πρεσπών στήθηκε παγίδα στον Αλέξη Τσίπρα με «δώρο» το Νόμπελ Ειρήνης.

Στην ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Ο Πάνος Καμμένος έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιεί τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα του 2015 και τη Συμφωνία των Πρεσπών

Έχει επίσης το δικαίωμα να εμφανίζει τον εαυτό του ως αλάνθαστο πρωταγωνιστή και να κατηγορεί άλλους. 

Εκείνο που δεν έχει το δικαίωμα να κάνει είναι να κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Να παραμορφώνει τα γεγονότα του χτες για να εξυπηρετήσει τις όποιες επιδιώξεις του σήμερα. Να επικαλείται ως γεγονότα δικές του κατασκευές.

Και τελικά να μη δείχνει στοιχειώδη σεβασμό απέναντι στην αλήθεια για την πιο δύσκολη ιστορική περίοδο της Ελλάδας τα χρόνια της μεταπολίτευσης». 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr