ΣΥΡΙΖΑ για Folli – Follie: Συκοφαντίες λασπολόγων – Το παραμύθι δεν έχει δράκο

0
31

Συκοφαντίες και παραμύθι χωρίς δράκο, χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την εμπλοκή ονομάτων υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση της Folli Follie. Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι επενδύει πολιτικά σε χυδαίες προσπάθειες ως αντιπερισπασμό για την πανδημία που όπως αναφέρει είναι εκτός ελέγχου και την οικονομία που βρίσκεται σε πλήρη κατάρρευση.

«Οι ισχυρισμοί του συνεργάτη των υπόδικων Κουτσολιούτσων είναι ασυνάρτητοι, έωλοι και συκοφαντικοί. Κανένας βουλευτής και κανένα κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν προχώρησε σε οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία θα δημιουργούσε προσκόμματα στη διερεύνηση της πολύκροτης υπόθεσης της FOLLI – FOLLIE», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει βεβαιότητα ότι η Δικαιοσύνη θα ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση και πως οι συκοφαντίες θα επιστρέψουν στους λασπολόγους. «Στο δρόμο της λάσπης που διάλεξε, ο κ. Μητσοτάκης θα πορευτεί μόνος του. Τα υπόλοιπα είναι καθήκον της ελληνικής δικαιοσύνης», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Με περισσότερους από 4.000 νεκρούς, την πανδημία εκτός ελέγχου και την οικονομία σε πλήρη κατάρρευση, η ΝΔ για να διαφύγει από τα αδιέξοδα που δημιουργεί στη χώρα συνεχίζει να επενδύει πολιτικά σε χυδαίες προσπάθειες αντιπερισπασμού.

Δυστυχώς για τη ΝΔ το παραμύθι δεν έχει δράκο. Οι ισχυρισμοί του συνεργάτη των υπόδικων Κουτσολιούτσων είναι ασυνάρτητοι, έωλοι και συκοφαντικοί. Κανένας βουλευτής και κανένα κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν προχώρησε σε οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία θα δημιουργούσε προσκόμματα στη διερεύνηση της πολύκροτης υπόθεσης της FOLLI – FOLLIE.

Είμαστε βέβαιοι πως η Δικαιοσύνη θα ρίξει άπλετο φως και δεν θα μείνει καμία σκιά.

Σε αντίθεση με τη ΝΔ που φοβάται την πρόταση για έλεγχο των δαπανών και των απευθείας αναθέσεων με πρόσχημα την πανδημία, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεν έχουν τίποτα απολύτως ούτε να φοβηθούν ούτε να κρύψουν. Όλα αυτά θα αποδειχθούν στη Δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα λάμψει και οι συκοφαντίες θα επιστρέψουν στους λασπολόγους. 

Στο δρόμο της λάσπης που διάλεξε, ο κ. Μητσοτάκης θα πορευτεί μόνος του.  Τα υπόλοιπα είναι καθήκον της ελληνικής δικαιοσύνης».

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr