ΣΥΡΙΖΑ για εξαγγελίες Μητσοτάκη: Ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να εξαγοράσει την ψήφο των 18άρηδων

0
36

«Προλαβαίνει να δώσει κάτι παραπάνω στους 18άρηδες, μπας και εξαγοράσει τη ψήφο τους», αναφέρεται μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Σε απάντηση προχώρησε το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από την Ελευσίνα όπου ανακοίνωσε τρία νέα μέτρα για νέους, ιδιοκτήτες ακινήτων και δημοσίους υπαλλήλους.

Αναλυτικα:
Ο κ. Μητσοτάκης μέχρι τις εκλογές προλαβαίνει να δώσει κάτι παραπάνω στους 18άρηδες, μπας και εξαγοράσει τη ψήφο τους, γιατί με ένα 150άρι που μέσα στον πανικό του έταξε σήμερα, δεν αρκεί για να τον γλιτώσει στις κάλπες.
 
Κατά τα άλλα εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ως ντίλερ ασφαλιστικών εταιρειών.
 
Δεν δίστασε να προτρέψει τους ιδιοκτήτες ακινήτων να προβούν σε ασφάλεια φυσικών καταστροφών προκειμένου να γλιτώσουν ΕΝΦΙΑ 10%. 
 
Η μόνη του έγνοια για ακόμη μια φορά να ευνοήσει τις ασφαλιστικές εταιρείες, εκεί όπου το «επιτελικό κράτος» του είναι απόν. Και δεν διστάζει ούτε μπροστά στις φυσικές καταστροφές να εξυπηρετεί συμφέροντα.
 
Στις 21 Μαΐου όμως, μπαίνει οριστικό τέλος τόσο στη στοχοποίηση και υποτίμηση των νέων, όσο και στις εξυπηρετήσεις των μεγάλων συμφερόντων.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr