Συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη την Πέμπτη στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ

0
21

Θα προηγηθεί, στις 11 το πρωί συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ, στο Μέγαρο Μαξίμου

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά θα παραχωρήσει την Πέμπτη ο πρωθυπουργός. 

Θα προηγηθεί, στις 11 το πρωί συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός, από την Κοζάνη όπου βρέθηκε, ανακοίνωσε ότι: «θα υπάρξει ένα έκτακτο βοήθημα για τους συνταξιούχους που δεν είδαν αύξηση στις συντάξεις τους από την 1/1/23» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός απαντώντας σε σχετική ερώτηση. «Θα είναι μεταξύ 200 και 300 ευρώ, ανάλογα με το ύψος της σύνταξης που λαμβάνει ο καθένας» συμπλήρωσε. Διαβάστε αναλυτικά το πακέτο επτά παρεμβάσων που ανακοινώθηκαν.

Παράλληλα, από την Κοζάνη, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την απόφαση της κυβέρνησης να αναβιώσει η ρύθμιση των 120 δόσεων, όχι όμως, για νέους φορολογούμενους που θα ήθελαν να υπαχθούν, αλλά για όσους είχαν μπει στη συγκεκριμένη ρύθμιση και την απώλεσαν. 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr