Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο μαθήτριας στα Τρίκαλα – «Φως» στα αίτια θα ρίξει η νεκροψία

0
33

Η νεαρή μαθήτρια φοιτούσε σε σχολείο της Αθήνας, όμως είχε βρεθεί στα Τρίκαλα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος 15χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα, η οποία έχασε αιφνιδιαστικά τη ζωή της την ώρα που διασκέδασε με συμμαθήτριές της σε νυχτερινό κέντρο.

Η νεαρή μαθήτρια φοιτούσε σε σχολείο της Αθήνας, όμως είχε βρεθεί στα Τρίκαλα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροψία – νεκροτομή για το κορίτσι που έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του, αν και σημειώνεται ότι οι πρώτες ενδείξεις «δείχνουν» ανακοπή καρδιάς καθώς φέρεται η να 15χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η νεαρή κοπέλα κατέρρευσε ενώ βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο με τις φίλες της κι ενώ βρισκόταν στο χώρο ένας γιατρός, φίλος των εκπαιδευτικών που συνόδευαν τους μαθητές, ο οποίος της προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και την επανέφερε στη ζωή.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, ακολούθησε δεύτερο περιστατικό και κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο που μετέφερε την ανήλικη στο Γενικό Νοσοκομείο των Τρικάλων. Παρά τις προσπάθειές τους επί δύο ώρες, δεν τα κατάφεραν.

Στα Τρίκαλα έφτασαν οι γονείς του παιδιού από την Αθήνα, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το τι συνέβη.

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη, ήταν τα παιδιά διασκεδάζανε και ξαφνικά εκεί κατέρρευσε το κορίτσι, υπήρχε γιατρός μέσα στο μαγαζί, προσπάθησε το ανάνηψε 2-3 φορές αλλά δεν μπόρεσε , καλέσαμε ασθενοφόρο ήρθε αμέσως το ασθενοφόρο, έπαθε πάλι επεισόδιο μέσα στο ασθενοφόρο και το πήγαμε στο νοσοκομείο», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του μπαρ.

Η άτυχη μαθήτρια μεταφέρθηκε αμέσως στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Όμως τα ξημερώματα υπέστη ανακοπή.

Ο Κωσταντίνος Γρηγορίου, Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων ανέφερε: «Παρά το γεγονός ότι επί δύο ώρες και ο επεμβατικός καρδιολόγος και ο αναισθησιολόγος και οι άλλοι γιατροί έκαναν προσπάθειες ΚΑΡΠΑ, δεν απέδωσε και δυστυχώς κατέληξε το παιδί».

Μία και τέταρτο η 15χρονη μαθήτρια έφτασε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, επί δυο ώρες οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Γεμάτοι χαρά και ανυπομονησία οι μαθητές της πρώτης λυκείου ξεκίνησαν τη σχολική εκδρομή από το Βύρωνα για τα Τρίκαλα, χωρίς κανείς να μπορεί να προβλέψει την τραγωδία που θα εξελισσόταν.

Ο Αλεξάτος Χαράλαμπος, διευθυντής 5ου λυκείου Βύρωνα δήλωσε: «Τα παιδιά έφυγαν χτες, Κατά τη μία η ώρα εκεί που βρισκόντουσαν σε βραδινή έξοδο, αισθάνθηκε αδιαθεσία ένα κοριτσάκι, η Ιωάννα, δυστυχώς».

Σε κατάσταση σοκ οι συμμαθητές πέρασαν τη νύχτα σε ξενοδοχείο στα Τρίκαλα και σήμερα επέστρεψαν στους γονείς τους.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ανέφερε: «Eίναι σε κατάσταση σοκ, έχουν πάει ψυχολόγοι εκεί στο ξενοδοχείο που είναι τα παιδιά, υπάρχουν κάποια διαδικαστικά , δένουν κάποιες καταθέσεις».

«Ένα καλό παιδί και μια καλή μαθήτρια που την αγαπούσαν όλοι και οι καθηγητές και οι μαθητές», υπογράμμισε ο διευθυντής του 5ου λυκείου Βύρωνα .

Πηγή: skai.gr