Συνάντηση 30 λεπτών με τον Μπαράκ Ομπάμα είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Οι αξίες που μοιραζόμαστε αντηχούν λίγο πιο δυνατά εδώ»

0
19

Το tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη για την συνάντηση με τον Μπαράκ Ομπάμα

Συνάντηση διάρκειας μισής ώρας με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, είχε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Μπαράκ Ομπάμα βρίσκεται στην Ελλάδα καθώς σήμερα το απόγευμα θα μιλήσει στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σε συνέδριο για την ψυχική υγεία.

Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε στο twitter: «Ήταν μεγάλη χαρά να μιλήσω με τον @barackobama σήμερα στην Αθήνα. Οι αξίες που και οι δύο μοιραζόμαστε και που αντηχούν ίσως λίγο πιο δυνατά εδώ, στον τόπο που γεννήθηκε η Δημοκρατία, ήταν το κοινό νήμα στη συζήτησή μας σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κοινωνίες και οι νέοι μας σήμερα. Ανυπομονώ να τον υποδεχτώ ξανά σύντομα».

Το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε σε συνάντηση του «Obama Foundation Leaders» σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Ιερό Βράχο και το Μουσείο της Ακρόπολης.

Να σημειωθεί ότι το απόγευμα στις 17:30, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί σε συζήτηση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μεταξύ του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και του Προέδρου του ΙΣΝ Ανδρέα Δρακόπουλου στο πλαίσιο του SNF Nostos Conference, για τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατίας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr