Συναγερμός στην Κω: Εξαφανίστηκε 27χρονη από την Πολωνία

0
26

Πρόκειται για την 27χρονη Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, υπήκοο της Πολωνίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στην Κω για τον εντοπισμό μιας 27χρονης υπηκόου Πολωνίας τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν στις 15 Ιουνίου.

Πρόκειται για την 27χρονη Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, υπήκοο της Πολωνίας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της Αναστάζια Πατρίτσια στις 15 Ιουνίου  και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr