Συμμερίζεται εν μέρει τις απόψεις Τσακαλώτου ο Νίκος Συρμαλένιος

0
61

Συνεχίζονται οι αναταράξεις που προκάλεσε στο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία η συνέντευξη του πρώην υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, στην «Καθημερινή της Κυριακής» και οι αναφορές του στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Νίκος Συρμαλένιος, δείχνει να συμμερίζεται τις απόψεις του κ. Τσακαλώτου, τουλάχιστον ως προς την αδυναμία του προέδρου του κόμματος να επιλέξει συμβούλους.

Μιλώντας στην Τηλεόραση της Βουλής και στην εκπομπή «Πρωινή Επισκόπηση», με τον Λάμπρο Πέγκο και τη Λουκία Γκάτσου, ερωτηθείς για το αν έχει την ίδια εικόνα, ότι δεν ξέρει να επιλέγει συμβούλους ο κ. Τσίπρας απάντησε:

«Εν μέρει ναι. Και το λέω διότι είχαμε συγκεκριμένες εμπειρίες το 2015 το πρώτο εξάμηνο. Μιλώ για την πρώην πρόεδρο της Βουλής, την κα Κωνσταντοπούλου. Θεωρώ ότι ήταν μια ατυχής επιλογή, όχι στο να είναι στο ΣΥΡΙΖΑ και να εκπροσωπεί κάποιους τομείς πολιτικής που γνωρίζει όπως π.χ. θέματα δικαιοσύνης, αλλά ως πρόεδρος της Βουλής.

Ο οποίος πρέπει να είναι ένας άνθρωπος που να έχει τη συναίνεση μεγάλων μερίδων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, που μετέχουν στη Βουλή και η συμπεριφορά επίσης να είναι τέτοια που να μπορεί να διεκπεραιώνει αυτό το σύνθετο έργο, πολιτικό και πρακτικό» σημείωσε ο κ. Συρμαλένιος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσακαλώτος είχε δηλώσει ότι ο Αλέξης Τσίπρας «έχει μια ανασφάλεια που δεν δικαιολογείται. Και σε ένα πράγμα που είναι χειρότερος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι στην επιλογή συμβούλων».
     

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr