Συγκλονίζει η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα της τραγωδίας στα Τέμπη στον ΣΚΑΪ – Πώς είδε τις φλόγες και έτρεξε στο σημείο

0
12

Ο οδηγός τουριστικού λεωφορείου πέρασε από το σημείο μόλις ένα λεπτό μετά το δυστύχημα και περιγράφει τα όσα αντίκρισε.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός οδηγού τουριστικού λεωφορείου ο οποίος περνούσε από την εθνική στο σημείο της σύγκρουσης ακριβώς ένα λεπτό μετά την σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη την περασμένη Τρίτη το βράδυ.

Ο ίδιος περιγράφει την τραγική κατάσταση που αντίκρισε ενώ όπως λέει αρχικά δεν κατάλαβε πως πρόκειται για την σύγκρουση δύο τρένων, αλλά ενός τρένου με ένα φορτηγό. Όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που αντίκριζε. Μάλιστα, ο ίδιος ήταν που μετέφερε τους 50 πρώτους επιβάτες στη Θεσσαλονίκη με το λεωφορείο του. 

«Φωνάζαν βοήθεια συνέχεια. Κάποιοι κλαίγανε. Μετά με παίρνει τηλέφωνο ένας συνάδελφος, και μου λέει να σε πάρει τηλέφωνο η Hellenic να τους το πεις. Με πήραν 23:38 και μου λένε είσαι ο οδηγός; Τι έγινε; Λέω έχουν τρακάρει δύο τρένα μεταξύ τους. Μου λέει αποκλείεται. Λέω έχετε στείλει τρένο Αθήνα -Θεσσαλονίκη. Μου λέει ναι το 62. Λέω από Θεσσαλονίκη για Αθηνά. Μου λέει από Λάρισα το εμπορικό είναι. Λέω έχουν τρακάρει μετωπική. Μου λένε δεν μπορεί να έχει γίνει αυτό. Λέω μπροστά μου είναι. Η μηχανή έγινε αυτοκίνητο. Λυπάμαι που στο λέω αλλά ο οδηγός δεν νομίζω να ζει. Υπάρχει μια πυρκαγιά δεξιά μου». 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr