Στον Έβρο σήμερα Δένδιας – Παναγιωτόπουλος με κλιμάκιο της ΝΔ

0
28

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ευκαιρία που έχουμε να έρθουμε σε επαφή με την τοπική κοινωνία. » δήλωσε ο Ν. Δένδιας κατά την επίσκεψη στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών 

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια και τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, περιοδεύει σήμερα στον Εβρο. 

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ευκαιρία που έχουμε να έρθουμε σε επαφή με την τοπική κοινωνία. Μία κοινωνία που για την πατρίδα μας την Ελλάδα έχει ιδιαίτερη σημασία. Δεν ξεχνάμε ότι εδώ συνομιλούμε με ακρίτες» δήλωσε ο Ν. Δένδιας κατά την επίσκεψη στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Έβρου.

Στο κλιμάκιο συμμετέχει επίσης ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στον Β1 βόρειο τομέα Αθηνών, Δημήτρης Καιρίδης αλλά και οι  υποψήφιοι βουλευτές του νομού. 

Η περιοδεία ξεκίνησε στις 9 το πρωί από το Φυλάκιο Πετάλου και θα συνεχιστεί μέχρι το μεσημέρι στο τμήμα συνοριακής φύλαξης Φερών, στην πλατεία Φερών, στο Σουφλί, στην Ορεστιάδα, και στο Διδυμότειχο.

Το απόγευμα, στις 6 μ.μ., θα ολοκληρωθεί στην Αλεξανδρούπολη, όπου το κλιμάκιο θα συναντηθεί με την Ένωση Αποστράτων και στη συνέχεια με πολίτες, στο παραλιακό café Zucca.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr