Στο σημείο της σιδηροδρομικής τραγωδίας η Πρόεδρος της Δημοκρατίας – Αφησε λίγα λουλούδια στα συντρίμμια ενός βαγονιού

0
19

Έφτασε στα Τέμπη, στο σημείο της χθεσινοβραδινής σιδηροδρομικής τραγωδίας με τουλάχιστον 36 νεκρούς, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 

Έφτασε στα Τέμπη, στο σημείο της χθεσινοβραδινής σιδηροδρομικής τραγωδίας με τουλάχιστον 36 νεκρούς, η Πρόεδρος της δημοκρατίας. 

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρισκόταν στην Μολδαβία και διέκοψε την επίσημη επίσκεψη για να επιστρέψει στη χώρα. 

Συγκλονισμένη από την εικόνα που αντίκρισε, αλλά και από τις περιγραφές των υπευθύνων του Πυροσβεστικού Σώματος, για τις προσπάθειες απεγκλωβισμού επιβατών, τις πρώτες ώρες μετά τη σύγκρουση, η κυρία Σακελλαροπούλου άφησε λίγα λουλούδια στα συντρίμμια ενός βαγονιού στη μνήμη των θυμάτων.

Αμέσως μετά η Πρόεδρος Δημοκρατίας αναχώρησε για να επισκεφτεί τα δύο νοσοκομεία της Λάρισας όπου βρίσκονται συγγενείς θυμάτων και τραυματιών.

Νωρίτερα είχε εκδώσει συλλυπητήρια ανακοίνωση από το Κισινάου, κάνοντας λόγο για «αδιανόητη τραγωδία». 

«Θρηνούμε κατά κύριο λόγο νέους ανθρώπους. Μοιραζόμαστε την οδύνη όσων έχασαν τους δικούς τους, αν και γνωρίζουμε ότι ο πόνος τους είναι τόσο μεγάλος, ώστε κανένας παρηγορητικός λόγος δεν μπορεί να τον ανακουφίσει. Αγωνιούμε για τους τραυματίες και ευχόμαστε να γίνουν σύντομα καλά. Ευχαριστούμε τα σωστικά συνεργεία και το ιατρικό προσωπικό, που δίνουν όλες τους τις δυνάμεις στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού και διάσωσης. 

Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη και τη συμπαράστασή μου στις οικογένειες των θυμάτων. Είμαστε δίπλα τους» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr