Στο Μοσχάτο ο Μητσοτάκης: Συζήτησε με πολίτες και καταστηματάρχες

0
7

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, στην περιοχή όπου βρίσκεται το «σπίτι» της Νέας Δημοκρατίας

Το Μοσχάτο επισκέφθηκε το απόγευμα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος χθες παρέδωσε τα καθήκοντα του πρωθυπουργού στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Ιωάννη Σαρμά, αποφάσισε την Παρασκευή να βγει εκτός γραφείου σε μία ανεπίσημη βόλτα στο Μοσχάτο.

fefefe

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, στην περιοχή όπου βρίσκεται το «σπίτι» της Νέας Δημοκρατίας και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες. 

fefefe

mitsotakis_mosxato__1_

Συνοδευόμενος από συνεργάτες και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας από τους οποίους ζήτησε πλήρη κινητοποίηση για την επόμενη εκλογική διαδικασία, ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στην κεντρική πλατεία του Μοσχάτου. Εκεί πέρασε από καφετέριες και συνομίλησε με πολίτες, καταστηματάρχες και φίλους του κόμματος ενώ επισκέφτηκε και το περίπτερο της ΝΔ στον χώρο. Ευχαρίστησε τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος και ζήτησε πλήρη κινητοποίηση για την επόμενη εκλογική διαδικασία.

Σήμερα Παρασκευή εξάλλου, ήταν η πρώτη μέρα που το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη βρέθηκε από το πρωί στα γραφεία του κόμματος, με τις συνήθειες να παραμένουν ίδιες, και τον πρώτο καφέ να λαμβάνει χώρα περί τις 08:30. Αμέσως μετά, ο κ. Μητσοτάκης είχε σειρά συσκέψεων με συνεργάτες του, ενώ από χθες ξεκίνησε τα πρώτα του ραντεβού. 
 

67i6

mitsotakis_mosxato__4_

mitsotakis_mosxato__3_

mitsotakis_mosxato__2_
mitsotakis_mosxato__4_

mitsotakis_mosxato__6_

mitsotakis_mosxato__11_
mitsotakis_mosxato__16_

mitsotakis_mosxato__13_

Μητσοτάκης στο TikTok: 25 Ιουνίου δεν πάμε παραλία, πάμε να ψηφίσουμε

Το μήνυμα πως στις 25 Ιουνίου, δεν πάμε παραλία αλλά στις κάλπες για να ψηφίσουμε στις εθνικές εκλογές, έστειλε στο μεταξύ μέσω νέου βίντεο που ανήρτησε στο Tiktok o Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως υπενθύμισε ο κος Μητσοτάκης η χώρα έχει πλέον, μέχρι τις 25 του Ιούνη, υπηρεσιακό Πρωθυπουργό, τον κο Ιωάννη Σαρμά.

Τόνισε πως η Ελλάδα σε 4 εβδομάδες έχει ξανά εκλογές υπογραμμίζοντας πως τα εκλογικά αποτελέσματα της 21 Μαίου ως εκ τούτου «δεν μετράν καθόλου» και «όλα ξεκινούν και πάλι από την αρχή», γεγονός που όπως γίνεται αντιληπτό κρίνει επιβεβλημένη την εκ νέου άσκηση του εκλογικού μας δικαιώματος.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφέρει πως ο Πίνατ αποχωρεί επίσης από το Μέγαρο Μαξίμου και θα εγκατασταθεί στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Στο βίντεο αποτυπώνονται πλάνα του κου Μητσοτάκη ενόσω περιμένει τον κο Σαρμά στο Μέγαρο Μαξίμου, έχοντας προετοιμάσει έναν φάκελο με εκκρεμότητες που πρέπει να διεκπεραιώσει με την λήψη των καθηκόντων του ενώ σε άλλα πλάνα εμφανίζεται ο Πίνατ άλλοτε να κρατάει ένα μπαλάκι θέλοντας παιχνίδια κι άλλοτε να ζητάει μεζεδάκι.

@kyriakosmitsotakis_ Πάμε απ’την αρχή #kyriakosmitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr