«Στην υγειά μας ρε παιδιά!» με καντάδες και αρχοντορεμπέτικα

0
100

Ένα ξεχωριστό μελωδικό οδοιπορικό στη μαγεία του “μπελκάντο” παρουσιάζει το Σάββατο 11 Απριλίου στις 21.15 στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά!» o Σπύρος Παπαδόπουλος.

Με την καθοδήγηση του μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη, ο Μπάμπης Τσέρτος και οι εξαιρετικοί λυρικοί καλλιτέχνες Αντώνης Κορωναίος, Παντελής Κοντός, Ελένη Βουδουράκη, Ελένη Δάβου, Κάτια Πάσχου και Χρήστος Αμβράζης, συμπράττουν με χορωδίες και εκλεκτούς μουσικούς και μας ταξιδεύουν με τις μαγικές φωνές τους. Μοναδικές ερμηνείες σε αγαπημένα τραγούδια, από καντάδες μέχρι αρχοντορεμπέτικα, μας προσφέρουν μια πανδαισία ήχων. Επιτυχίες μιας άλλης εποχής, νοσταλγικές και κλασικές που παραμένουν ωστόσο διαχρονικές και σύγχρονες.

Στην παρέα της εκπομπής και οι: Αλέξης Κωστάλας, Τάσος Αρνιακός, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Παύλος Κοντογιαννίδης, Αλίκη και Ηρώ Σουγιούλ, Τάνια Χαροκόπου, Κώστας Φλωκατούλας, Βασίλης Κούκουρας, Τζένη Διαγούπη, Δημήτρης Γρηγοράκης και Κλέλια Χαρίση.

Δείτε το trailer:

Σ’ αυτό το μουσικό ταξίδι συμμετέχουν και η Συμφωνική Μαντολινάτα Ελλάδος, η Μαντολινάτα και η Νεανική Χορωδία Αγ.Παντελεήμονος Αχαρνών και η Ανδρική Χορωδία Λυρικών Καλλιτεχνών Παναγή Μπαρμπάτη.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά!» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο Κάθε Σάββατο στις 21.15, στον ΣΚΑΪ

FB : Στην υγειά μας ρε παιδιά 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr