Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τραγωδία στα Τέμπη: «Στέλνουμε τα εγκάρδια συλλυπητήρια μας – Οι ΗΠΑ στέκονται στο πλευρό της φίλης μας, Ελλάδας»

0
20

«Ενόσω βλέπουμε τον αριθμό των νεκρών να ανεβαίνει, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους ανθρώπους της Ελλάδας για τις τραγικές απώλειες ανθρωπίνων ζώων στο σιδηροδρομικό δυστύχημα»

Συλλυπητήρια στις οικογένειες όσων χάθηκαν και τις ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες της τραγωδίας στα Τέμπη στέλνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και επισημαίνει πως «οι ΗΠΑ στέκονται στο πλευρό της φίλης μας, Ελλάδας». 

«Ενόσω βλέπουμε τον αριθμό των νεκρών να ανεβαίνει, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους ανθρώπους της Ελλάδας για τις τραγικές απώλειες ανθρωπίνων ζώων στο σιδηροδρομικό δυστύχημα που έγινε κατά την διάρκεια της νύχτας στα Τέμπη. Έως αυτήν την στιγμή έχουν αναφερθεί 36 νεκροί και 85 τραυματίες, καθιστώντας το ως το πιο θανατηφόρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ιστορία της Ελλάδας.

Στέλνουμε τα εγκάρδια συλλυπητήρια μας στις οικογένειες αυτών που χάθηκαν και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Αυτό ήταν το μήνυμα του Υπουργού Εξωτερικών στον Έλληνα ομόλογο του, όταν μίλησαν στο τηλέφωνο. Οι ΗΠΑ στέκονται στο πλευρό της φίλης μας, Ελλάδας, και χαιρετίζουν το κουράγιο των διασωστών, που εργάζονται άοκνα για να σώσουν τις ζωές των τραυματιών.» αναφέρει ο Νεντ Πράις.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr