Σταθμαρχείο Λάρισας: Αυτός είναι ο πίνακας ελέγχου – Πώς έγινε το μοιραίο λάθος με τα κλειδιά – Βίντεο

0
20

Έρευνα στο πλαίσιο της προανάκρισης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από το Τμήμα Τροχαίας για το δυστύχημα στα Τέμπη, στα γραφεία του ΟΣΕ στη Λάρισα

Στο σταθμαρχείο της Λάρισας, όπου το βράδυ της Τρίτης δόθηκε η μοιραία εντολή που κατέληξε στο πολύνεκρο δυστύχημα, βρέθηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Χρήστος Νικολαΐδης. 

Επειδή δεν έγιναν οι σωστοί χειρισμοί, από αυτό τον πίνακα ελέγχου ξεκίνησε η μεγάλη τραγωδία.  

Δείτε το βίντεο 

Έρευνα στο πλαίσιο της προανάκρισης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από το Τμήμα Τροχαίας για το δυστύχημα στα Τέμπη, στα γραφεία του ΟΣΕ στη Λάρισα, με στόχο να συλλεχθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται οι αστυνομικές ερευνες για την διερεύνηση της υπόθεσης του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, άνδρες της Τροχαίας στην έρευνα τους συνέλεξαν ό,τι στοιχείο κρίνεται χρήσιμο, όπως έγγραφα και άλλα ντοκουμέντα που αφορούσαν το συγκεκριμένο δρομολόγιο, ώστε να βγουν συμπεράσματα για τα αίτια της τραγωδίας και τον καταλογισμό των ευθυνών.

Νωρίτερα, κατόπιν εντολής του Πρωθυπουργού, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης ανακοίνωσε τη σύσταση Ειδικής Επιτροπής για τη διερεύνηση και ανάδειξη των συστημικών προβλημάτων και δυσλειτουργιών που οδήγησαν στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr