Σταλόνε για «Απόδραση των 11»: Ο Πελέ μου έσπασε το δάχτυλο με πέναλτι!

0
63

Στην πασίγνωστη ταινία του 1981, «Η μεγάλη απόδραση των 11», συμμετείχε ο μάγος της μπάλας Πελέ και ο Σιλβέστερ Σταλόνε σε ρόλο τερματοφύλακα. 

Στην υπόθεση της ταινίας, φυλακισμένοι Άγγλοι και Αμερικανοί σύμμαχοι σε στρατόπεδο συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου ετοιμάζονται για έναν αγώνα ποδοσφαίρου κόντρα σε μία ομάδα των Ναζί. Πελέ και Σταλόνε κόντρα σε Γερμανούς ναζιστές.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός, με ιταλικές ρίζες, στην προώθηση της τελευταίας του ταινίας «Grudge Match», αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της προ 40 ετών ταινίας, με πρωταγωνιστές εκείνον και τον 80χρονο σήμερα Βραζιλιάνο, έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Μιλώντας στο BBC ο 74χρονος σήμερα «Sly», είπε για το σουτ του Πελέ: «Τι σουτ ήταν αυτό; Ακόμη έχω σπασμένο δάχτυλο στην προσπάθειά μου να σταματήσω ένα πέναλτι που εκτέλεσε. Έβαλε ένα ζευγάρι παπούτσια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τα οποία είχαν χαλύβδινη μύτη και η μπάλα ήταν σαν κανόνι! Ήταν διπλάσιο το βάρος από αυτό που είναι σήμερα! Με προειδοποίησε μάλιστα πού θα έστελνε τη μπάλα στο πέναλτι. Ακόμη κι έτσι, δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα, παρότι την έστειλε εκεί ακριβώς που είπε. Εκτέλεσε ξανά και έσπασε ένα παράθυρο στους στρατώνες όπου γυρνούσαμε την ταινία».

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr