Σκέρτσος στον ΣΚΑΪ 100,3: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ εύκολος στο ψέμα και δύσκολος στη συγγνώμη

0
24

Αναφερόμενος στον τουρισμό σημείωσε πως «με βάση τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος καταγράφεται μια μεγάλη αύξηση των τουριστικών ροών στη χώρα η οποία αγγίζει το 36-37%

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ εύκολος στο ψέμα και δύσκολος στη συγγνώμη και αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να υποβάλει την δική του εικόνα στον καθρέφτη στη Νέα Δημοκρατία», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 και στον Άρη Πορτοσάλτε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άκης Σκέρτσος, αναφερόμενος στην κριτική που δέχεται η ΝΔ για το πρόγραμμα σταθερότητας και στο ότι υπόσχεται ρήγματα τα οποία δεν έχουν εγκριθεί.

«Εμείς ήρθαμε με ένα πρόγραμμα το οποίο είναι πλήρως κοστολογημένο και εναρμονισμένο με τις δημοσιονομικές δυνατότητες που έχει η χώρα μέσα στην επόμενη τετραετία. Αυτό το σχέδιο έχει συνταχθεί και έχει ενσωματωθεί στο σχέδιο σταθερότητας και ανάπτυξης 2023-2026», τόνισε ο κ. Σκέρτσος.

Αναφερόμενος στον τουρισμό σημείωσε πως «με βάση τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος καταγράφεται μια μεγάλη αύξηση των τουριστικών ροών στη χώρα η οποία αγγίζει το 36-37%, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και σημειώνεται 16% αύξηση στα έσοδα σε σχέση με το 2019 που ήταν χρονιά ρεκόρ για τον τουρισμό».

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr