Σε ποιά περιοχή άνοιξε το σχολείο αλλά δεν πήγε κανένα παιδί

0
31

Χωρίς μαθητές άνοιξε τη Δευτέρα (11/1) το πρωί, το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ανθήλης Λαμίας καθώς και το Νηπιαγωγείο, καθώς οι γονείς δεν έστειλαν τα παιδιά τους καθώς ανησυχούν για διασπορά του κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ανθήλη είναι μια από τις περιοχές που βρίσκεται σε «σκληρό» lockdown έως τις 18 Ιανουαρίου, λόγω αυξημένου ιικού φορτίου.

Σύμφωνα με το lamiareport ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, καταγγέλλει την απόφαση για άνοιγμα της σχολικής δομής και ζητεί να συνεχιστεί η τηλεκπαίδευση έως ότου υποχωρήσει το επιδημιολογικό φορτίο..

«Καταγγέλλουμε ότι η Δομή του Δημοτικού σχολείου – Νηπιαγωγείου άνοιξε εν μέσω γενικευμένου lock down λόγω των προσφάτων κρουσμάτων κορωνοϊού στο χωριό μας, κανένα παιδί , κανένα νήπιο καμίας εθνότητας, καμίας φυλής κανενός χρώματος δεν πήγε στη σχολική Δομή σήμερα Δευτέρα 11/01/2021. Έλεος ας πρυτανεύσει η λογική σε αυτό το Κράτος!», αναφέρουν στην καταγγελία τους και σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Μάριο Μπούτση έχουν κάθε δικαίωμα να φωνάζουν, αφού η απόφαση της Κυβέρνησης δεν έλαβε υπόψη της σοβαρές αδυναμίες του συστήματος.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr