Σε εξέλιξη η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

0
24

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων 

Στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας έφτασε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τον οποίο υποδέχτηκε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη του πρωθυπουργού με την ηγεσία του υπουργείου. Στη σύσκεψη μετέχουν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Επικρατείας, ‘Ακης Σκέρτσος, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θανάσης Κοντογεώργης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, οι υφυπουργοί Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος και Ευάγγελος Τουρνάς, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος, Γεώργιος Πουρναράς.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων .

Σημειώνεται ότι το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας είναι ένα από τα πρώτα υπουργεία που επισκέπτεται ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο του κύκλου επισκέψεων που έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα, μετά την εκ νέου ανάληψη των καθηκόντων του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: skai.gr